Over Edink Logistiek

Van oudsher een familiebedrijf met jarenlange ervaring!

De mensen maken het verschil bij Edink!

Het bedrijf bestaat al vele jaren en doet transporten in binnen- en buitenland, waarbij onze specialisatie ligt in de diversiviteit van ons materieel.
Wij willen uw transport op een juiste manier met goede service en betrouwbaarheid van leveren uitvoeren. We kunnen dit doen door korte lijnen met een hoge inzet van onze chauffeurs.  Al onze vaste chauffeurs voldoen aan de hoogste eisen en bezitten de juiste kennis als het gaat over het laden, lossen of lading zekeren

De mensen achter Edink maken het verschil. Wij willen laten zien dat we met de juiste mensen net dat beetje meer kunnen betekenen.  Met onze vaste chauffeurs proberen we elke dag weer het beste transport uit te voeren voor onze klanten. De toegevoegde waarde zit hem in de kleine dingen, maar vaak zijn dat net wel de zaken die er toe doen om te zorgen dat de efficientie bij de klant op hoog niveau blijft.

Auto’s en Trailers

Met onze 15 trekkende eenheden en de 44 opleggers kunnen wij (bijna) alles vervoeren. Wij beschikken over vele diverse 20/40 ft chassis. Daarnaast hebben wij ook een platte uitschuifbare(tot 22 meter)  trailer met meesturende assen, een extreem lage uitschuifbare semi-dieplader, een lage uitschuifbare(tot 12.30 mtr) dieplader met een diepbed van maar 35 cm. Ook schuifzeiltrailers en side-loaders behoren tot onze wagenpark. Kijk maar eens bij ons wagenpark voor nog meer informatie.