Logistiek

 

 

Start         

                              

J. Edink Logistiek b.v. verzorgt al vele jaren transporten in binnen- en buitenland, waarbij de specialisatie ligt op het transport in de regio.

Het familiebedrijf legt de nadruk op betrouwbaarheid en goede service. De communicatielijnen zijn kort en persoonlijk, waardoor er veel ruimte is voor flexibiliteit. Daarom zijn al onze trekkers voorzien van een boordcomputer voor een goede communicatie tussen de planning en de chauffeurs. De negen vaste chauffeurs voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om vakkundigheid en veiligheid.

Materieel:
J. Edink Logistiek b.v. heeft acht trekkende éénheden en 29 opleggers. De opleggers zijn 2 tot 4-assig, waaronder een platte tot 22 meter uitschuifbare oplegger, schuifzeiltrailers, een dieplader, een lage semie-dieplader en verschillende soorten containeropleggers en container side-loaders, waarmee elk type container is te hijsen en te vervoeren. Wij beschikken ook over een 4-assige trekker met een afneembare 60 ton/meter autolaadkraan alsmede een 3-assige trekker met een afneembare 50 ton/meter autolaadkraan. Onze eigen werkplaats zorgt ervoor dat het materieel altijd in goede staat verkeert.